شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که ریموت ها چطور کار میکنند و اصلا از کجا آمدند؟ در این مقاله و ویدئو میخواهیم نگاهی بیندازیم به تاریخچهی ریموتها و اینکه چرا دیگر نباید از آنها استفاده کنیم؟
چرا دوران ریموت ها و کلید ها تمام شده؟
حدود 120 سال پیش یکی از بزرگترین مخترعین دنیا یعنی نیکولا تسلا توانست یک قایق کوچیک را با ریموت، از راه دور کنترل کند. اما استفاده از ریموت برای دربهای پارکینگ در ایران تقریبا به 20سال پیش بازمیگردد.
در آن زمان افراد برای اینکه بخواهند ماشینشان را در پارکینگ بگذارند، باید از ماشین پیاده میشدند و در پارکینگ را باز میکرند. اما با آمدن ریموت دیگر این مشکلشان برطرف شد. البته هنوز که هنوز است عده ای این کار را میکنند.
ریموتهای پارکینگ چطور کار میکنند؟
وقتی ما دکمهی ریموت را فشار میدهیم، کدی درفضا پخش میشود که ما آن را نمیبینیم. اگه این کد روی مرکز کنترل درب پارکینگ ما تعریف شده باشد، درب پارکینگ باز میشود.
اولین ریموتهای پارکینگی که تولید شد در درون خود یک سری سوئیچ داشتند که افراد به صورت دستی میتوانستند با تغییر این سوئیچها کد ریموت را تغییر بدهند. یعنی اگر ما میخواستیم یک کپی از روی ریموت پارکینگ داشته باشیم، به راحتی میتوانستیم سوئیچهای ریموت خودمان را مثل ریموت اصلی قرار بدم و از روش کپی بسازیم. که به این ریموت ها، ریموت های دیپ سویچی میگن.
سری بعدی ریموت ها، ریموت های کد لرنینگه. که سویچ ندارند. این ریموت هارو میشه با انجام یه سری کارها روی هم کپی کرد که به اصطلاح به این ریموت ها ریموت بلوتوثی میگویند. که این ریموت ها هم میشه به راحتی کپی کرد. .که در حال حاضر اکثر ریموتهای پارکینگ ما به این شکل هستند.
بعد از ریموتهای دیپ سوئیچی و کد لرنینگ، ریموت های جدید آمدند که دیگه به راحتی کپی نمیشن. به این ریموت ها،ریموت های هاپینگ کد میگن. اما قیمتشون خیلی بالاست.
ریموتهایی که ما داریم استفاده میکنیم، یا به راحتی کپی میشوند و یا قیمتشان خیلی بالاست، پس برای رفع این مشکل چه میتوان کرد؟
ما میتوانیم از دستگاه هوشمند هوم استفاده کنیم و همهی ریموت ها و کلیدهایمان را درون گوشیمان قرار دهیم و خیالمون از امنیتش راحت باشه. در ضمن میتونیم با نصب یه دستگاه بی نهایت کاربر داشته باشیم و در هزینه های ساختمون صرفه جویی کنیم.
لطفا نظرات، سوالات و پیشنهاداتتان را برای بنویسید و این پست را به اشتراک بگذارید.